Vera Verhagen

In mijn praktijk als astrologe duid ik horoscopen op Jungiaans psychologische grondslag. Daarnaast geef ik de laatste 15 jaar ook astrologiecursussen voor beginners en gevorderden en was ik bestuurslid van de Beroepsvereniging van Psychologisch Astrologen. Ik heb mij gespecialiseerd in geoastrologie waarover ik verschillende artikelen heb gepubliceerd en lezingen en workshops verzorg. Hoewel ik mij vanaf mijn tienerjaren met astrologie heb beziggehouden, ben ik mijn beroepsmatige activiteiten begonnen nadat ik bij Stichting Achernar de vierjarige beroepsopleiding astrologie en de driejarige opleiding in Jungiaanse psychologie heb gevolgd, aangevuld met een cursus Tarot. Voor ik van de astrologie mijn beroep maakte was ik als sociaal psychologisch onderzoeker verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Die onderzoeksvaardigheden pas ik nu toe op de astrologie. Met onderzoek naar ondermeer de astrologische windroos en de begeleiding van andere onderzoeken waaronder 'eetstoornissen in de horoscoop' boekte ik veelbelovende resultaten. Ook adviseer ik astrologen en andere geínteresseerden bij het opzetten en uitvoeren van astrologisch onderzoek. Desgevraagds zet ik in een lezing of workshop graag uiteen hoe zulk methodologisch verantwoord onderzoek verricht kan worden zonder de astrologie zelf geweld aan te doen.

Ook heb ik onderzoek gedaan naar de werking van de vaste sterren volgens de methode van Bernadette Brady en ben ik mede auteur van het onalngs verschenen boek 'De sterren van je leven'. Hierover is meer informatie te vinden op www.desterrenvanjeleven.nl

Verder ben ik momenteel ook werkzaam in het onderwijs waardoor ik veel ervaring heb met kinderen en met leer- en opvoedingsmoeilijkheden. Ik duid daarom regelmatig kinderhoroscopen vooral als het gaat om leer- en opvoedingssituaties.


ROUTEBESCHRIJVING naar Minahassastraat 37, Haarlem

Komend uit Alkmaar

A9 richting Amsterdam/Haarlem. Afslag richting Beverwijk/ Haarlem-Noord (A22).
Direct na de Velsertunnel richting Haarlem-Noord (A208 later N208).
Bij het 1e stoplicht linksaf de Jan Gijzenkade op.
Bij het 1e stoplicht rechtsaf de Rijksstraatweg op
Na het 1e stoplicht (op de brug) is de 2 e straat links de Minahassastraat.

Komend uit Amsterdam Utrecht en Den Haag

Vanaf A9 of A200 bij knooppunt Rottepolderplein richting Haarlem (A200). Aan het einde van de A200, bij het binnenrijden van Haarlem, rechtsaf.
Na het viaduct linksaf.
Bij het 2 e stoplicht rechtsaf en de weg langs het water volgen. Na het 2e stoplicht en vervolgens na de vrij grote bocht de 1 e straat linksaf (tegenover Jachtwerf de Drijver). Na het oversteken van de parallelweg de 2e straat rechts en vervolgens de 2 e straat links. Dit is de Minahassastraat.

Komend uit Zandvoort, Heemstede, en Vogelenzang

Borden richting Haarlem en later richting Alkmaar/Bloemendaal volgen. Vanaf het begin van de Westelijke Randweg de N208.
Bij het 7 e stoplicht (Het 1e stoplicht na de grote bowlingkegel rechts van de weg) rechtsaf de Jan Gijzenkade op.
Bij het 1e stoplicht rechtsaf de Rijksstraatweg op
Na het 1e stoplicht (op de brug) is de Minahassastraat 2 e straat links.

Openbaar vervoer

Trein: Station Haarlem.
Bus 70 of 75 richting Ijmuiden, bus 73 richting Uitgeest.
Uitstappen: Halte Minahassastraat.
20 meter teruglopen en de 1e straat links is de Minahassastraat.